Kontakt

Det finns mer än en eldsjäl bakom en framgångsrik idrottsklubb. Mycket blod, svett och tårar skapar den kultur som ett lag vilar på.  Här hittar du viktiga uppgifter som man kan tänkas behöva om man vill veta lite om vår verksamhet eller så. Men innan du kontaktar oss kan du gärna ta en titt under vår FAQ om det är så att vi redan där kan svara på dina frågor.

Presskontakt:
press@roosters.se

För övrig kontakt kan du mejla vårt kansli:
info@roosters.se

[contact-form-7 id=”1799″ title=”Kontakt”]

SOCIALA ROOSTERS

Våra sociala kanaler

Filosofiska undertoner i fantastisk harmoni med hårdfakta. Håll koll på snacket i omklädningsrummet, från ledningen eller hör en och annan sanning från tränarna. Sociala medier är ett bra sätt att bevaka klubbens aktivitet dygnet runt. Likt en Disneyfilm är det roligt för hela familjen.

Roosters Podcasts

Till förmån för alla våra hungriga fans så driver vi också en egen Podcast. Ett sätt att umgås med dina fans om du inte har råd med VIP-pass. Väldigt tufft egentligen. Lyssna via iTunes här.

Roosters på Facebook

De senaste modet är Facebook. Vi är en modern klubb så därför har vi ett konto också! Följ det senaste snacket från korridorerna eller få sociala hemlisar rakt ner i mobilen.

Roosters på Instagram

Folk har ibland svårt för att läsa. För dessa människor har vi då skapat ett konto på Instagram. Där kan du se bilder från oss som Instagram inte censurerat bort.

Roosters på Twitter

Eftersom vi är en skara färglada tuppar, som i sin tur är en slags fågel, så tyckte vi att det var lämpligt att ha ett Twitterkonto. Fåglar kan vara supercoola, speciellt dem som äter kött.

Kontakta oss

Ibland uppstår frågor. Hittar du inte svaren under vår FAQ så får du maila oss och berätta. Vi hörs!

Not readable? Change text. captcha txt