Marknad och sponsorer

Det finns mycket reklam och marknadsföring som bara är dyrt och som kanske inte genererar en avkastning som är att tala om. Jo, vi vet hur det kan vara. Därför kan vi erbjuda dig eller ditt företag en förmånlig sponsorplats hos Avtramp Roosters. Kanske vill du att vi deltar i en radiojingel, pratar på nästa kickoff eller på något sätt visar hur bra dina produkter är?

Sponsorskap betyder indirekt att ditt företag värnar om hälsa och föreningsliv. Om du väljer att inte bli sponsor så säger du i princip att du är för hjärt- och kärlsjukdomar och att du tycker att det är bättre att folk inte umgås tillsammans för att sedan dö i krämpor helt ensamma någonstans. Så frågan är vad du står? Vill du ge ditt bidrag till en bättre värld? Kontakta vårt kansli.

We want you - To be Roosters sponsor
Avtramp AB - Majoritetsägare

AVTRAMP AB

Klubbens majoritetsägare är reklambyrån Avtramp AB. Alla större beslut om klubbens framtid fattas på ledningsnivå där Avtramp har sista ordet.

boardlife

BOARDLIFE

Vår huvudsponsor Boardlife är utan tvekan Sveriges coolaste oas för den som brinner för livsstilen longboard. Vi är superglada att kunna stoltsera med ett namn som detta.

bet365

BET365

Vårt förstahandsval när det kommer till att spela online. Ni kan vara lugna vi på Roosters har skrivit på massa kontrakt och sånt som innebär att vi inte får delta i ”lägg-matcher”.

alpist

ALPIST

Vårt älsklingstryckeri mitt i Jönköping.

BorisXpression

BORISXPRESSION

Experterna inom mediaproduktion. Så fort vi behöver reklamfilmer eller annat propagandamaterial så ringer vi dessa sköna grabbar.

Forsair

FORSAIR TRYCKLUFTSERVICE

Forsair har länge varit en av stöttepelarna bakom vår organisation. De har sett till att vår verkstad är uppdaterad med den senaste verktygstekniken och att allt funkar.

VisValue

VIS VALUE AB

Företaget som står bakom vår IT-utrustning. Utan dem hade vår dagliga administration inte fungerat som den ska. Vis Value fixar biffen när det kommer till IT.

Kontakta oss

Ibland uppstår frågor. Hittar du inte svaren under vår FAQ så får du maila oss och berätta. Vi hörs!

Not readable? Change text. captcha txt