Nyhetsarkivet

Här hittar du en del av Roosters historia. Saker som vi anser att omvärlden bör veta om oss. Vi kallar dem kort och gott för nyheter.  Bläddra genom tiden och plocka fram en och annan favorit.

Senaste kacklet från tupparna

Roosters vann matchen och serien!

Kl. 21.10 i måndags skrinnade Roosters mannar in på Vapenvallens nyspolade is med ett tydligt mål ­ – ta hem serien eller lägga ner hela verksamheten. Ungefär en halvtimma senare var segern över [...]

Halvkul poäng

Efter en väldigt tät och intensiv match lyckades Roosters knipa ytterligare en poäng. Matchen var väldigt jämn och bjöd på skönt tempo åt båda hållen. Även om Roosters var ytterst nära att få in [...]

Roosters podcast #2

För er inbitna fans eller helt enkelt för människor som ännu inte hittat meningen i livet. Lyssna på vår podcast. Efter stark efterfrågan släpper vi redan nu avsnitt 2. Lyssna och lär, [...]

Drömstart på seriepremiären

Efter en lång väntan var RHL-säsongen äntligen öppnad. Och vilken öppning det blev. Stämningen var på topp när Roosters piskade sina motståndare.

Roosters finns på iTunes!

Vi kan nu meddela att vi har hört era böner. Vi har nu ett nytt fräscht sätt att nå ut till er fans! Efter många veckor av diskussioner och produktutveckling kan vi nu STOLT presentera Roosters i [...]

Vi summerar 2012

Uppstart igen efter juluppehållet. Vi gör en kort summering av säsongen hittills och taggar inför den sista upplagan av seriespelet. Vi minns det som gått bra samtidigt som vi förträngt det som [...]

Jestin talar ut om krogincidenten

Efter stort mediadrev kring Jestins påstådda krogincident, har Roostersstjärnan valt att träda fram och objektivt berätta om vad som skedde denna kväll.

Roosters i mobilen smyglanseras

Ja för dig med en smartphone, framförallt iPhone, så är det numera en fröjd att glida runt på stan, i skogen eller på sjön. Roosters finns alltid nära till hands.

Balja Kjellqvist tar på sig skridskorna

Roosters får erfaren förstärkning när tränare Balja snörar på sig grillorna ännu en gång. Klubbens mångsysslare och konstnärlige ledare tar alltså en ny roll i laget.

Disciplin med Coach Chris

Roosters storsatsar, inte bara på planen men också vid rinkside. En internationell storhet axlar rollen som coach. Välkommen Coach Chris.

Skådis pryder årets mask

Det blir Alicia Vikander som kommer att pryda Gripestams mask denna säsong. Vi tar pulsen på målvakten med några snabba frågor.

Eric Hallbäck blir spelare

Ibland kan även en supporter växa fram till ett klubbkontrakt. Det är exakt så det blir för en Roostersfanatiker som Eric Hallbäck när klubben nu belönar en lång och trogen tjänst med ett [...]

Premiärkänslor – säsongen 2012/13

En rad nyheter möter publiken när nya Roosters gör sig redo för premiären. En helt ny och upphottad site. Dessutom betalar du bara halva priset på varmkorv under första hemmamatchen. Detta är [...]

Säsongens utgående spelare

Slutet på varje säsong innebär också en del utgående spelare som av olika anledningar inte får förlängt kontrakt.

Säsongsavslutning

En häftig säsong till ända. Upplevelserna under säsongen ältas några gånger till för att bli till erfarenhet inför kommande säsong. Misströsta inte, snart är Roosters på isen igen.

Säsongens sista möte

Säsongens sista match blev en tung sådan. Skadedrabbat och hårt utsatt av virus och infektioner ställde Roosters upp mot ett mer än fulltaligt motståndarlag.

Jobbigt möte

En match som kändes ända in i märgen då allt från hudflagor till tänder flög på isen. Roosters fick det jobbigt när man ställde upp mot serietvåan.

Tuff match med värme från läktarn

En bitter smak i munnen, men inte psykologiskt när Roosters förlorade en jämn match på Vapenvallen. Värmen kom från både supportrar och hemmagjord klar glögg.

Idrottsgalan 2012

Idrottsgalan innebär inte bara gratis mat och dryck. Det innebär att representera Sverige ur ett seriöst sportsligt perspektiv så länge kamerorna rullar. Roosters var på plats när 2012 år upplaga [...]

”Frustrerad spelare angriper journalist”

En sammandrabbning med pressen som resulterade i ett massmedialt uppror. En konflikt som uppstod av närgångna journalister och som slutade med en rövtackling på en av dem.

Årskrönika

Med halva säsongen avklarad beger sig Roosters in i halvtidsvilan. Vi summerar säsongen med en delårsrapport.

Jämn match mot Handled

Gårdagskvällen bjöd på en jämn match som var öppen fram till stängning. Trots det räckte inte insatsen till en vinst, även om den skulle varit vår.

Stenhård kraftmätning på Vapenvallen

En tuff batalj utspelade sig på slagfältet Vapenvallen när Vem va Sylta kom på besök.

Köp årets julkalender!

Nu är det dags att haffa en spelare på stan och inhandla årets julkalender! Kalendern kostar en hundring och kommer går till bä... eh.. välgörande ändamål.

Peppad lagstämning inför tisdagen

Taggade och inspirerade väntar spelarna på nästa nedsläpp.

Kontakta oss

Ibland uppstår frågor. Hittar du inte svaren under vår FAQ så får du maila oss och berätta. Vi hörs!

Not readable? Change text. captcha txt