Världens coolaste lag – rent objektivt

 In Krönika, Nyheter, Pressrelease, Roosters TV

Det finns många lag där ute. Men det finns bara ett Roosters. Du kan välja att hålla på ett annat lag men vi har svårt att se anledningen till det. Till alla våra fans där ute, här har ni en film som påminner er om vilka ni älskar.

Det senaste halvåret har vi varit involverade i en hel del uppdrag och produktioner. Producenter och regissörer har jobbat en längre tid med att försöka sammanfatta och konkretisera vad Roosters står för. Som vi alla vet så är det svårt att förklara. Det är som att försöka förklara vad elektricitet betyder för det moderna samhället eller vad Gud betyder för kyrkan. Det är allt liksom.

Här är Roostersfilmen The Amazing Roosters, och nej! Det är ingen propagandafilm! Det är en objektiv illustration av Roosters betydelse för vår omvärld. Inhalera känslan och atmosfären i denna episka dokumentation.

Filmen var i övrigt svindyr att producera men vi är å andra sidan en organisation med riklig expertis, omringad med en hel del ekonomiska drivmedel. Men kanske framförallt en mängd människor som vill jobba med en organisation med substans och vettiga människor.

Leave a Comment

Kontakta oss

Ibland uppstår frågor. Hittar du inte svaren under vår FAQ så får du maila oss och berätta. Vi hörs!

Not readable? Change text. captcha txt