Avtramps emblem 2012Roosters skapelseberättelse

Roosters formades officiellt 2007. Detta när reklambyrån Avtramp AB köpte en av
RHLs (Raven Hockey League) bästa lag. Man packade ner hela organisationen med utrustning och tillhörande anhöriga i ett antal containrar och skeppade sedan över allt/alla till Sverige. Målsättningen var att skapa Europas häftigaste lag inom The Raven League.

Genom åren har samarbeten med de Kanadensiska ligorna fortsatt och varit avgörande. Ett land där talanger ständigt odlas. Delvis på grund av att man äter, andas och perspirerar allt vad hockey heter. I Kanada har man en helt annan syn på idrotten. Eller rättare sagt, där är det i själva verket en religion. Exempelvis får man börja övningsköra ismaskin redan som 12-åring. Ursprungslaget har en anrik stamtavla där många av förfäderna gått till historien som stora legender.

En väldigt gammal lagbild

Roosters era har bara börjat

Roosters organisation och varumärke har vuxit sig allt starkare genom en fin innehållsförteckning. En klubb som vilar på ett känsloladdat allvar i perfekt symbios med mångårig expertis på och utanför isen. En idrottssatsning som bör anses som extremt seriös. Roosters arbetar efter följande filosofi: Det är genom en sann passion för det man utövar som de riktiga stjärnorna föds.

Roosters era har alltså bara börjat. Haka därför på redan nu. Alla vet ju hur pinsamt det är att byta favvolag senare.

 

Bli en del av vår organisation

Vi behöver ibland lite folk som kan tänka sig att dra det gemensamma lasset och utveckla klubben i en riktning framåt. Alla personer som hänger sig åt laget kan få vara en del av det. Vilka poster som utlyses just nu hittar du här.

Om du istället är rädd för ansvar men samtidigt värnar om klubbens framgång kan du istället hänge dig som supporter till Roosters. Det finns många typer av supportrar och förhoppningsvis kan du hitta en lämplig supporterroll till dig.

Kontakta oss

Ibland uppstår frågor. Hittar du inte svaren under vår FAQ så får du maila oss och berätta. Vi hörs!

Not readable? Change text. captcha txt