En drivande och framgångsrik organisation behöver alltid nya eldsjälar för att utvecklas och växa. På den här sidan ser du några av de poster och uppdrag som vi utlyser och söker personer till. Kanske har du vad som krävs för att bli en del av Avtramp Roosters? Nedan hittar du poster som är aktuella just nu. Skicka din ansökan till oss via mail. Beskriv dig själv och vad du eftersträvar för tjänst/roll i organisationen. Har du inflytelserika kontakter, ekonomiska tillgångar eller andra bra egenskaper är det bra om du även noterar detta.

Som alla arbetsgivare sorterar vi ansökningar efter minsta möjliga löneanspråk. Lycka till!

Lediga poster just nu

Funktionär

Någon/några behöver sammanfatta och räkna på saker som sker under matchen. Som funktionär är det din uppgift att räkna skott på mål, spel i power-/boxplay, allmänna utrop i högtalaren om saker som att någon felparkerat en bil och så med.

Fotograf

Har du kunskaper inom fotografering så är vi väldigt intresserade. Vi behöver alltid folk som kan tänka sig att visuellt dokumentera våra matcher. Som Roosters fotograf är det givetvis viktigt att VI i första hand blir bra. Mer info om hur bilderna ska se ut och framställas kan du få av kansliet.

Materialare

Tillhör du den skara människor som inte riktigt vågar stå i rampljuset, men som samtidigt vill vara en del av framgången? Då är uppdraget som materialare en grej för dig. Förutom att du bör ha goda kunskaper i hantering av brynen, tejp och vattenflaskor, bör du även ha en god förståelse för hur man stöttar trötta spelare i matcher där vi (mot förmodan, men ändå) ligger under.

Groupie

Känner du dig taggad av att hänga med dina idoler och kanske ägnar du merparten av dina vakna timmar med att följa oss. Istället för att vara en stalker och smyga runt och vara obehaglig och jobbig så kan du få följa med oss på riktigt. Som Groupie får du chansen att umgås med dina förebilder på ett spännande och otvunget vis. Dessutom kan uppdraget innebära helt andra fördelar. Låter det intressant?

Hobby-idrottsläkare

Kvalificerad expertis är inte alltid nödvändigt. Det är klart att om du inte är en ”hobby-läkare” så är det givetvis bättre men vi har valt att lägga ribban lite lägre. Vet du hur man lägger ett korsband, masserar ut skavsår eller något annat smart i den stilen så kan det räcka långt. Vi är heller inte främmande för Shamaner eller annan naturmagi.

Sjukgymnast

Skador hör till vardagen och som bekant så står Raven Hockey Leauge för en hög andel av sånt. Det är trots allt en av världens typ tuffaste ligor. Och ibland hjälper det inte att smörja på Tigerbalsam, även om du tar på sjukt mycket! Efter en skada är det bra att ha en person som hjälper till att få spelarna att snabbare återhämta sig eller helt enkelt fungera bättre i vardagen. Därför är en sjukgymnast välkommet.

Maskot

Tillhör du en av få som inte påverkas av att elaka barn sparkar och skriker på dig när du är iklädd en stor och lurvig maskotdräkt? Då är du helt rätt för oss. Som maskot är du alltid anonym och ikläder dig alltid någon annan roll. Din främsta uppgift är att vara lite charmigt töntig, sådär på ett lite gulligt sätt. Dina främsta arbetstider är Powerbrake och periodpaus. Du bör kunna bemästra att åka runt på isen med 25 kg päls runt hela kroppen och med kraftigt begränsad sikt eftersom 5 av dessa kilon sitter runt ditt huvud.

Kontakta oss

Ibland uppstår frågor. Hittar du inte svaren under vår FAQ så får du maila oss och berätta. Vi hörs!

Not readable? Change text. captcha txt