Chicken Pox

Att vara en supporter är en fin sak, är du dessutom en av oss så tycker vi om dig lite mer. En supporter hjälper sitt lag, inte bara ekonomiskt utan även med sitt engagemang och sin psykologiska stöttning.

Hjälp till att heja fram oss på matcherna. Vår största supportfalang kallar sig för Chickenpox (en sammanslagning av de gamla supporterföreningarna Henhouse Ultras och Cockblockers) och de finns alltid på plats när det är dags för batalj i hönsgården. Se så, sätt igång att skapa TIFOn och hejarramsor och ställ dig i klacken nästa match. Du kommer att älska det!

ORD FRÅN FANSEN

 • Jag vill bara säga att jag aldrig sett ett snyggare lag. Grymt kaxiga dräkter.

  Gösta Pedersen Göstas Billack & Video
 • Efter att ha följt er en tid kan jag inte annat än konstatera att jag är kär. Har funderat på den där pirriga känslan i kroppen länge. Men nu fattar jag, jag är förälskad i Roosters.

  Linda Josefsson
 • Jag har varit totalt ointresserad av idrott hela mitt liv. Det har nästintill utvecklats till ett förakt. Men för några år sedan började jag följa er och jag måste säga att ni har förändrat mitt liv. Från att ha varit en tråkig och grå människa har jag nu hittat en mening i mitt liv. Jag har skiljt mig och bytt klädstil och fått nya vänner - tack vare er. Följer er slaviskt och närmast som en besatt stalker. Lycka till framöver.

  Bodil Ottoson
 • Min son Martin var på väg att slösa bort sina framtidsutsikter men sedan Roosters tog hand om honom så är hans liv nu på rätsida. Min 13-åriga juvel, Martin, är idag drogfri och jag ska snart bli farmor, kul. Och stort tack för ert fina arbete!

  Kristina Odendahl Sjukskriven
 • Jag har nu tatuerat in "Roosters 4ever in my heart", ca. 30 cm brett på svanken. Håller tummarna för att ni vinner. Ni betyder allt för mig.

  Sarah C.

Ord från fansen

Lämna dina vackra uttalanden om Roosters. Berätta om hur vi förändrat ditt liv till det bättre eller om andra fördelar du fått av att följa ditt favoritlag.

[contact-form-7 id=”1869″ title=”Ord från fansen”]

Kontakta oss

Ibland uppstår frågor. Hittar du inte svaren under vår FAQ så får du maila oss och berätta. Vi hörs!

Not readable? Change text. captcha txt